CAMPUS
KEERBERGEN

Tremelobaan 4
3140 Keerbergen
015 51 10 35

logo

CAMPUS
SCHRIEK

Leuvensebaan 25
2223 Schriek
015 23 46 54

Skimsrock

Na jarenlange traditie, onder leiding van Frank Barnard, kwam er in 2012 een einde aan het SMIKS-festival Skimsrock. Nu staat de leerlingenraad klaar om er weer een spetterende editie van te maken. Skimsrock is een kleurrijk festival met o.a. C-sharp, Mary’s Little Lamb en Johnny Tightlips and the Snitches op de affiche.

Praktisch

zaterdag 5 mei 2018

Sint-Michielsinstituut
Tremelobaan 4
3140 Keerbergen

Van 19.00 uur tot 01.00 uur

TICKETS

VOORVERKOOP

5 EURO

KASSA

6 EURO

Online voorverkoop (t.e.m. 4 mei - 13 uur)

De tickets van Skimsrock zijn niet alleen te koop in onze voorverkooppunten of aan de kassa op de avond zelf, maar je kan ze ook heel gemakkelijk online bestellen. Vul het bestelformulier in en op 5 mei ligt jouw bestelling klaar aan de kassa. Aan de ingang kan je jouw ticket aan voorverkoopprijs betalen en krijgt je toegang tot het festival.

Na het invullen van dit formulier krijg je een bevestigingsmail. Als je deze niet hebt ontvangen, stuur dan een mail naar skimsrock@gmail.com.

Je kan geen tickets meer online bestellen.

LINE-UP

THE 5AM
19.40 - 20.20 uur

THE 5 AM

OVER DE BAND

The 5 AM is een band die bestaat uit 5 kerels die elkaar hebben gevonden in hun gewaagde, creatieve, ambitieuze ideeën om hun muziek de wereld in te krijgen. De band brengt frisse rock ’n roll muziek met een stem die de grote rock ’n roll zangers echoot. Ze weten dus duidelijk hoe ze een rock ’n roll feest moeten geven.

BANDLEDEN

De band bestaat uit Christophe Eggen (zang), Joep Voet (gitaar), Ben Vermeulen (drums), Ferre Van Den Berckt (bass) en Tom Eylenbosch (piano).

Johnny Tightlips & The Snitches
20.50 - 21.30 uur

JOHNNY TIGHTLIPS & THE SNITCHES

OVER DE BAND

Johnny Tightlips & The Snitches is een collectief dat tribute brengt aan de jaren 70. Alle bandleden zijn doorgewinterde muzikanten uit Keerbergen en oud – leerlingen van SMIKS. Voor Skimsrock komen ze graag nog is naar hun oude school om hun talenten te tonen.

BANDLEDEN

De band bestaat uit Daan De Vries (gitaar + zang), Domien Gypen (gitaar + zang), Maarten De Weerdt (gitaar), Alexander Laeremans (bass) en Evert De Vries (drums).

C - Sharp kopie
22.10 - 22.40 uur

C-SHARP

OVER DE BAND

C – Sharp is een band die speciaal is gevormd voor Skimsrock. De band bestaat uit allemaal (oud -) leerlingen van SMIKS die voor deze gelegenheid hun kunsten willen laten zien. Ze spelen een originele mix van liedjes die iedereen kan bekoren.

BANDLEDEN

De band bestaat uit Sarah – Marie Jennen (zang), Sien Hermans (gitaar), Brett Tobback (basgitaar), Guus De Bruyn (drums), Jasper Demuynck (gitaar) en Tom Eylenbosch (piano).

Mary's Little Lamb_1
23.10 - 23.50 uur

MARY'S LITTLE LAMB

OVER DE BAND

Mary’s Little Lamb is een vijfkoppige groep die broeierige Americana brengt en waarin de blazerssectie en de goudbruine stem van zanger Bart Hendrickx een prominente rol spelen.

BANDLEDEN

De band bestaat sinds 2015 uit Bart Hendrickx (zang, gitaar, banjo), Bert Cuypers (contrabas), Mike Van Daele (drums), Kevin Van Hoof (trompet) en Stijn Cumps (trompet).

Vitho
00.00 - 01.00 uur

DJ VITHO

Vincent en Thomas zijn twee dj’s en samen vormen ze DJ Vitho. DJ Vitho zorgt ervoor dat elk feestje altijd op gang blijft en dat iedereen blijft dansen tot het einde. Met hen wordt Skimsrock alleszins in stijl afgesloten!

SPONSORS

SMIKS

www.smiks.be

LAZEROMS

www.lazeroms.be

CARREFOUR

www.carrefour.eu

VLEESWAREN BULCKE

Pastoor Bellonstraat 13, Wijgmaal

DRANKENHANDEL
VAN OOSTERWYCK

www.drankenhandel-oosterwyck.be

ORGANISATIE

LEERLINGENRAAD SMIKS

facebookpagina