Planningsagenda en Smartschoolagenda

Elke leerling ontvangt bij aanvang van het schooljaar een planningsagenda. Daarin kan je alle praktische informatie over lessen, toetsen en taken zelf noteren. Zorg dat je die altijd bij je hebt. De leerkracht zal de afspraken die voor de hele klas gelden, ook bevestigen in de digitale smartschoolagenda.

planningsagenda

digitale leeromgeving Smartschool

digitale nieuwsbrief

Digitale leeromgeving - Smartschool

Zowel leerlingen, leerkrachten als ouders hebben toegang tot de elektronische leeromgeving Smartschool. Binnen deze prachtige tool kunnen zij veilig en efficiënt met elkaar communiceren, samen werken en samen leren. Leerlingen vinden er immers ook lesmateriaal, extra oefeningen, oplossingensleutels, …

Zal je voor de eerste keer Smartschool gebruiken of heb je ergens problemen? Deze handleiding zet je op weg!

Punten en schoolrapport - Myro

De resultaten van toetsen en taken alsook de rapporten kunnen de leerlingen en ouders raadplegen via Myro, ons online puntenboek. Zo kan iedereen de resultaten goed opvolgen. Uiteraard worden toetsen en taken nog steeds meegegeven.

Zal je voor de eerste keer Myro gebruiken of heb je ergens problemen? Deze handige handleiding zet je op weg!

Ouder-leerling-leerkracht gesprek (OLL)

Onze (klas)leerkrachten en het mentoraat zijn het eerste aanspreekpunt voor kleine en grote problemen. Zes keer per jaar is er een ouder-leerling-leerkracht-contact waar je met je vragen terecht kan bij de klasleerkracht of bij de vakleraar. Inschrijven voor het OLL kan steeds digitaal waardoor je kan kiezen wanneer je op gesprek komt.

Digitale nieuwsbrief

Aan het begin van elke maand ontvangen zowel ouders als leerlingen onze digitale nieuwsbrief. Op deze manier word je op de hoogte gebracht van de belangrijkste schoolactiviteiten voor de komende maand én krijg je een terugblik op de voorbije activiteiten.

Schrijf je in en kom alles te weten over Smiks met onze vernieuwde, digitale nieuwsbrief! Een geheugensteun voor de toekomstige activiteiten, Smiks-nieuws in de kijker én de best bekeken fotoalbums van de afgelopen maand.

Leerlingen, ouders, leerkrachten en oud-leerkrachten ontvangen onze digitale nieuwsbrief automatisch. Oud-leerlingen schrijven zich in bij ‘oud-leerlingen’.

Schrijf je hier in