Planningsagenda en Smartschoolagenda

Elke leerling krijgt een planningsagenda bij aanvang van het schooljaar. De klastitularis zal die op regelmatige basis nakijken. In de Smartschoolagenda kan je alle praktische informatie over de lessen, toetsen en taken, geplande uitstappen terugvinden. De planningsagenda is daarnaast ook een communicatiemiddel tussen de leerkrachten en ouders.

planningsagenda

digitale leeromgeving Smartschool

digitale nieuwsbrief

Digitale leeromgeving - Smartschool

Via de elektronische leeromgeving Smartschool kunnen de leerlingen extra oefeningen maken, vinden ze oplossingen van toetsen en taken … Zowel de ouders, leerlingen als leerkrachten maken gebruik van deze digitale (leer)omgeving waardoor het een perfecte tool is om samen te werken en samen te leren binnen een veilige omgeving.

Zal je voor de eerste keer Smartschool gebruiken of heb je ergens problemen? Deze handige handleiding zet je op weg!

Punten en schoolrapport - Myro

De resultaten van toetsen en taken alsook de rapporten kunnen de leerlingen en ouders raadplegen via Myro, ons online puntenboek. Zo kan iedereen de resultaten goed opvolgen. Uiteraard worden toetsen en taken nog steeds meegegeven.

Zal je voor de eerste keer Myro gebruiken of heb je ergens problemen? Deze handige handleiding zet je op weg!

Ouder-leerling-leerkracht gesprek (OLL)

Onze (klas)leerkrachten en het mentoraat zijn het eerste aanspreekpunt voor kleine en grote problemen. Zes keer per jaar is er een ouder-leerling-leerkracht-contact waar je met je vragen terecht kan bij de klasleerkracht of bij de vakleraar. Inschrijven voor het OLL kan steeds digitaal waardoor je kan kiezen wanneer je op gesprek komt.

Digitale nieuwsbrief

Aan het begin van elke maand ontvangen zowel ouders als leerlingen onze digitale nieuwsbrief. Op deze manier word je op de hoogte gebracht van de belangrijkste schoolactiviteiten voor de komende maand én krijg je een terugblik op de voorbije activiteiten.