Middagactiviteiten
Het openleercentrum en de Smiks-bibliotheek

In het openleercentrum (OLC) kan je terecht om op je laptop te werken, te lezen en boeken te ontlenen. In het OLC is er een onderscheid tussen de werkhoek en de leeshoek.

Welkom in de Smiks-bibliotheek! In de leeshoek van het OLC kan je rustig een boek of stripverhaal komen lezen. Wil je een boek ontlenen? Dat kan natuurlijk ook!

Het Nest

Een plek om stil te vallen, een plek om je te nestelen. Daarom is de naam ‘t Nest ook zo passend. Een plaats om adem te halen voor je gaat uitvliegen, de wijde wereld in. Stilletjes zijn we er oorverdovend trots op. Een stille ruimte om je geest te verruimen.

Heb je nood aan rust?
Dan ben je ‘s middags welkom in Het Nest!

Middagsport

De middagpauze is een lange pauze. Lijkt jou dit ook het ideale moment om te bewegen? Dan ben je van harte welkom in de middagsport!

De afspraken rond de middagsport zijn terug te vinden in het schoolreglement (bijlage 6).

De boekenclub

Ben je een echte boekenwurm? Dan is onze boekenclub misschien wel iets voor jou. Met de boekenclub brengen we vooral het plezier van het lezen aan elkaar over. Elke week komen we samen in de Smiks-bibliotheek (OLC). Lees je veel of juist heel weinig en weet je niet goed waar te beginnen? Wees welkom!

Game room

Onder vrienden tussen de middag een potje schaken of een ander gezelschapsspel spelen: het kan! Of het nu een enkel partijtje is, of een heus toernooi, alles is mogelijk.

Arrow-up