Middagactiviteiten
Remediëring

Voor de leerlingen van het eerste tot het zesde jaar worden remediëringslessen georganiseerd voor verscheidene vakken. Bijzonder handig als je de leerstof nog niet helemaal onder de knie hebt of je hebt enkele lessen gemist wegens ziekte.

Studie

Elke middag kan je in de studie terecht om in alle stilte verder te werken aan schoolwerk of om toetsen en taken in te halen.

Computer Lab

Je bent elke middag welkom in het ICT-lokaal waar je verder kan werken aan taken, individueel of in groep, en waar je de kans hebt om taken uit te printen.

Smiks-koor

Speel je zelf een instrument of wil je muziek leren maken? Of gebruik je liever je stem als instrument? Dan ben jij van harte welkom in het SMIKS koor! Amusement dragen we hier hoog in het vaandel!

Het Nest

Een plek om stil te vallen, een plek om je te nestelen. Daarom is de naam ‘t Nest ook zo passend. Een plaats om adem te halen voor je gaat uitvliegen, de wijde wereld in. Stilletjes zijn we er oorverdovend trots op. Een stille ruimte om je geest te verruimen.

Heb je nood aan rust?
Dan ben je ‘s middags welkom in Het Nest!

Schaakclub

Onder vrienden tussen de middag een potje schaken: het kan! Of het nu een enkel partijtje is, of een heus toernooi, alles is mogelijk.

Arrow-up