Schoolmateriaal
Boeken via Iddink

Onze school werkt met een boekenfondsservice. Eind juni ontvang je de schoolcode met de post, met deze code kan je je aanmelden op de website van Iddink.

Lichamelijke Opvoeding, Beeld, Muziek

Specifiek materiaal voor vakken Lichamelijke Opvoeding, Beeld en Muziek hoef je nog niet aan te kopen. Bij het begin van het schooljaar geeft de vakleraar hierover toelichting.

(Grafisch) rekentoestel

In de eerste graad wordt er in de A-stroom gebruik gemaakt van de Casio FX-92B Spéciale Collège toestellen. De leerlingen van de B-stroom mogen kiezen welk toestel ze gebruiken. Vanaf het derde jaar gebruiken de leerlingen daarnaast ook de Casio Graph 35+E.

Van zodra er in een jaar gestart wordt met een laptop in de klas, zal de laptop het grafisch rekentoestel vervangen.

Arrow-up