fbpx
smiks

Infomomenten

Infoavond met proeflessen

Tijdens de infoavond van donderdag 6 februari 2020 informeren we ouders over de digitale aanmelding en de werking van de school. Onze toekomstige leerlingen kunnen ondertussen proeflessen volgen voor traject CoMeTa, Latijn en STEM. Ook voor de B-stroom (Flex) zijn er proeflessen. Bovendien kan iedereen kennismaken met ons studieaanbod. 

Praktisch

Donderdag 4 februari 2021

Campus Keerbergen

Van 19 tot 21 uur

Infodag

Kom onze school ontdekken en ervaar zelf hoe wij het verschil maken! Je kan op verkenning gaan langs lokalen die onze studiereizen, projecten, naschoolse activiteiten, olympiades, sportevenementen en ‘het leven na SMIKS’ voorstellen. Uiteraard kan je op die dag ook met al je vragen in verband met studiebegeleiding en studierichtingen terecht bij onze directie, het zorgteam en de vakleerkrachten.

Ben je eerder iemand die liever de handen uit de mouwen steekt en kiest voor een beroepsopleiding? Ook daarvoor is Smiks een aanrader!
Voor informatie over de richting Verkoop kan je in campus Keerbergen terecht. Onze leerlingen stellen trots de vernieuwde praktijklokalen voor Verzorging voor in campus Schriek en ze laten je zien wat de richting concreet inhoudt.

Praktisch

Zaterdag 6 maart 2021

Campus Keerbergen
Campus Schriek

Van 10 tot 16 uur