Infomomenten

Wil je kennismaken met onze school en zijn werking? Wil je de sfeer komen opsnuiven? Kom zeker langs op onze infoavond en tijdens onze infodag.

Infoavond met proeflessen

Tijdens de infoavond informeren we ouders over de werking van onze school, het digitaal aanmelden en de laptop in de klas. Onze toekomstige leerlingen kunnen ondertussen proeflessen volgen voor traject CoMeTa, Klassieke talen en STEM. Ook voor de B-stroom (Flex) zijn er proeflessen. Bovendien kan iedereen kennismaken met ons studieaanbod.

Infodag

Op de infodag krijg je de kans om onze school te ontdekken en te ervaren hoe wij het verschil maken! Je kan op verkenning gaan langs lokalen die onze studiereizen, projecten, naschoolse activiteiten, olympiades, sportevenementen en ‘het leven na SMIKS’ voorstellen. Uiteraard kan je op die dag ook met al je vragen in verband met studiebegeleiding en studierichtingen terecht bij onze directie, het zorgteam en de vakleerkrachten.

Ben je eerder iemand die liever de handen uit de mouwen steekt en kiest voor een arbeidsmarktgerichte opleiding? Ook daarvoor is Smiks een aanrader!

Arrow-up