Infodag

Op de infodag krijg je de kans om onze school te ontdekken en te ervaren hoe wij het verschil maken! Je kan op verkenning gaan langs lokalen die onze studiereizen, projecten, naschoolse activiteiten, olympiades, sportevenementen en ‘het leven na SMIKS’ voorstellen.

Uiteraard kan je op onze infodag ook met al je vragen over onze studiebegeleiding,  studierichtingen en de laptop in de klas terecht. Onze leerkrachten, zorgcoaches, coördinatoren en directie staan klaar om jou te helpen!

Reserveer een tijdslot

Op zaterdag 12 maart 2022 ben je van harte welkom op onze campussen te Keerbergen en Schriek. Wij voorzien hiervoor 260 tijdsloten tussen 9.30 en 16 uur.

Benieuwd naar het eerste jaar?

Wij stellen onze school graag aan jou voor en heten jou van harte welkom op onze campus te Keerbergen. Boek onderaan deze webpagina een tijdslot om jouw bezoek vast te leggen.

Kom je graag naar Smiks voor een 2de, 3de, 4de, 5de, 6de of 7de jaar?

Ook voor jou staan onze schoolpoorten wagenwijd open. Boek een tijdslot en breng een bezoek aan onze campus te Keerbergen.

Kies je specifiek voor Verzorging?

Onze leerlingen van Zorg en welzijn, Verzorging en Thuis- en bejaardenzorg volgen les op onze verzorgingscampus te Schriek. Van 10 tot 16 uur ben je hier welkom. Je hoeft hiervoor geen tijdslot te boeken.

Op het moment van het tijdslot

Op het moment van jouw tijdslot begeef je je naar de aangegeven ingang (Tremelobaan). Wij helpen jou vanaf daar graag verder!

Veiligheidsmaatregelen

Tijdens jouw bezoek aan onze school vragen we om de volgende afspraken te respecteren:

Reserveer een tijdslot

Ook onder code geel werken we met tijdsloten zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om onze school onder begeleiding te bezoeken.

Er zijn geen tijdsloten meer beschikbaar.

Arrow-up