Smiks-café voor oud-leerlingen

Elk schooljaar organiseren wij voor onze oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten een café-moment waar bijpraten met een glaasje en een hapje vanzelfsprekend is.

Ze krijgen de kans om, samen met leerkrachten en medeleerlingen, herinneringen op te halen, een bezoek te brengen aan de (vernieuwde) leslokalen, de nieuwe didactische middelen te ontdekken …

Ons gezellig praatcafé staat open voor alle oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten van de school.

We blikken terug!

Heb jij nog leuke foto’s van in je middelbare schoolcarrière en wil je ze graag delen met je klasgenoten? We gaan er graag mee aan de slag!

Editie 2022

Op vrijdag 22 april 2022 kunnen we onze oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten opnieuw uitnodigen op school voor een nieuwe editie van het Smiks-café. 

Deze editie bieden we iedereen de mogelijkheid om iets te eten. De foodtruck Wrap ’n Roll zal ons hierin ondersteunen. Vooraf inschrijven is nodig. De kostprijs bedraagt 15 euro per persoon en dient vooraf betaald te worden. De betalingsgegevens kan je hieronder vinden.

Agenda

Vrijdag 22 april 2022
Van 19 tot 00 uur

Inschrijven?

Vooraf inschrijven is niet nodig tenzij je graag aanschuift bij de foodtruck.

Inschrijven voor de foodtruck kan via het inschrijfformulier (onderaan deze pagina).

Foodtruck (19 - 21 uur)

Ook bij deze editie bieden we al onze gasten de mogelijkheid om iets te eten. Foodtruck Wrap ’n Roll zal ons hierin ondersteunen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

Menu
Kostprijs

15 euro per persoon, vooraf te betalen via overschrijving op de rekening van de school (BE76 7330 3722 5495 – KREDBEBB) met als vermelding ‘Smiks café’ en de naam van de inschrijver.

Schrijf je hier in

Arrow-up