2de - 7de jaar 2023-2024
Aanmelden en inschrijven

Je kan ook inschrijven in een tussenjaar (2de t.e.m. 7de jaar), onder voorbehoud dat er plaats is in de gewenste basisoptie of studierichting. Voor je kan inschrijven, moet je eerst digitaal aanmelden. We houden rekening met de volgorde van aanmelden om de plaatsen toe te kennen. 

Digitaal aanmelden kan vanaf 8 mei 2023 om 9 uur. Gebruik hiervoor de link die je hieronder kan vinden.

Procedure

Vanaf maandag 8 mei 2023 kan je via de link digitaal aanmelden voor een tussenjaar.

We nemen met jou contact op om een afspraak in te plannen op school. Afhankelijk van de beschikbare plaatsen, zal deze afspraak in de maand juni of (begin) juli plaatsvinden.

Op school vindt er een intakegesprek plaats. De adjunct-directeur of de zorgcoach helpt jou graag bij een goede studiekeuze.

Na het intakegesprek zal het mogelijk zijn om in te schrijven voor de gekozen basisoptie of studierichting. Neem hiervoor zeker je identiteitskaart mee.

Als het intakegesprek plaatsvindt na 30 juni, vragen we om meteen alle documenten die nodig zijn om definitief in te schrijven, mee te nemen (zie stap 5 ‘Definitieve inschrijving’).

De inschrijving wordt definitief na het binnenbrengen van enkele documenten. 

  • Rapport vorig schooljaar
  • Attest vorig schooljaar

Van zodra je over deze documenten beschikt, bezorg je een kopie aan het secretariaat van onze school. Dit kan op papier (Tremelobaan 4, Keerbergen) of digitaal (leerlingenadministratie@smiks.be).

Arrow-up