Tweede inschrijfdag

De periode van het digitaal aanmelden is afgelopen en aan elke aangemelde leerling werd een school toegewezen. Nu is het tijd om het verkregen ticket te verzilveren!

Op woensdag 31 mei 2023 organiseren we in onze campus te Keerbergen een tweede inschrijfdag. Enkel leerlingen die toegewezen werden aan onze school, kunnen op dat moment inschrijven voor het eerste leerjaar A of het eerste leerjaar B.

Welkom op onze inschrijfdag!

Onderaan deze pagina is het mogelijk om een tijdslot te reserveren voor onze tweede inschrijfdag van woensdag 31 mei 2023. Die dag kunnen jullie tussen 9 en 13 uur op onze school terecht. Jullie bezoek aan onze school zal ca. 60 minuten duren en zal bestaan uit drie verschillende stappen:

Inschrijving

Bij een inschrijving horen heel wat administratieve verplichtingen. We vragen aan onze nieuwe leerling om, samen met een van de ouders, het inschrijvingsformulier in te vullen. Breng hiervoor zeker de elektronische identiteitskaart mee.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een gesprek met een van onze leerkrachten of zorgcoaches leren we onze nieuwe leerling graag een beetje kennen. In welke basisschool zit je nu, welke vakken doe je (niet) graag, wat zijn je hobby’s …

Fotobooth

Onze leerkrachten zijn ontzettend benieuwd naar de nieuwe leerlingen van het eerste jaar. Op de inschrijfdag nemen we alvast even een foto die we zullen gebruiken om je dossier te vervolledigen. Haal zeker je mooiste lach boven!

We begrijpen best dat het misschien niet mogelijk is dat onze nieuwe leerling bij de inschrijving aanwezig kan zijn. In dat geval mogen jullie ons altijd een digitale foto bezorgen via info@smiks.be.

Reserveer een tijdslot

Arrow-up