Infoavond 2de en 3de graad
Infoavond 2de graad

Vanaf september 2021 biedt onze school maar liefst acht verschillende studierichtingen aan in het derde jaar, verspreid over de verschillende finaliteiten (doorstroom, doorstroom/arbeid en arbeid).

Om onze (toekomstige) leerlingen te helpen bij het maken van een goede studiekeuze, organiseren we op dinsdag 4 mei 2021 een digitaal infomoment. Tijdens dit infomoment heb je de mogelijkheid om te spreken met verschillende vakleerkrachten en krijg je uitleg over de verschillende studierichtingen en domeinen.

Infoavond 3de graad

Leerlingen van het vierde jaar zullen, met de overstap naar de derde graad, ook een keuze moeten maken. In het huidige studieaanbod voorziet onze school een brede waaier aan studierichtingen. Twijfel je nog? Wij helpen je graag tijdens dit digitaal infomoment over de 3de graad.

Inschrijven

Ben je reeds leerling van onze school? Dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor dit infomoment. Ben je nog geen leerling van onze school, dan vragen we je om via het onderstaande formulier in te schrijven voor dit infomoment.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Ouders van leerlingen kunnen de link naar de virtuele ruimte vinden op de startpagina in Smartschool.

Arrow-up