Broederlijk Delen 2017

Categorieën

In het teken van Broederlijk Delen namen we de leerlingen van SMIKS mee op wereldreis. Onze school werd volledig omgetoverd tot een luchthaven met verschillende gates. Elke leerling ontving een boarding pass met hun persoonlijke reisbestemming.
Het begon allemaal door een mail waarbij ze air-miles gewonnen hadden. En deze konden ze omzetten in een vlucht naar één van onze 10 toplocaties. De bestemmingen waren: Honduras, Nederland, Marokko, Turkije, Kameroen, Oekraïne, Schotland, China, Nepal en Griekenland. Niet toevallig die landen waarvan leerlingen van Smiks roots hebben.
Bij het toekomen aan de gate werd er eerst een heuse security-check uitgevoerd: rugzakken en handtassen werden aan een grondige inspectie onderworpen door onze 7the-heaven-crew. Vele vloeistoffen werden in beslag genomen.
De stewardessen in hun strakke rode pakjes, legden de safety-instructions uit. Dan kon SMIKS-AIR de lucht in met nog een knipoog van Mr. Bean.
Elke bestemming had 3 tussenstops. De passagiers werden onderworpen aan een wereldquiz, getrakteerd op een workshop en konden hun benen strekken tijdens een spelletjescarroussel.
Geen leerkrachten vandaag; alleen wereldburgers in hun bijhorende plunje! Animo genoeg en kilometers werden alleen symbolisch gevreten!
Na voet op eigen bodem konden alle passagiers en crew genieten van een typisch Belgische tractatie!
Iedereen genoot met volle teugen van een geweldige SMIKS-TRIP!

Broederlijk Delen 2017

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar
Arrow-up