Open Scholendag 2024

Overweeg je de switch naar het onderwijs? Wil je graag proeven van het lerarenberoep? Een dagje meelopen met een ervaren leraar? Of ben je bijna afgestudeerd als leraar en wil je de sfeer in een school opsnuiven?

Onze school neemt deel aan Open Scholendag. Tijdens de Open Scholendag op 16 mei kan al wie overweegt om leraar te worden het lerarenberoep echt ervaren.

Schrijf je in – 25 maart t.e.m. 1 mei 2024
Je schrijft je in om het lerarenberoep te komen ervaren tijdens de Open Scholendag in Smiks. Zo kan jij binnenkort beslissen of je de switch maakt.

Bereid je voor – begin mei 2024
Je ontvangt van onze school praktische informatie en het programma van jouw Open Scholendag.
Zin om je inhoudelijk voor te bereiden op 16 mei? Volg – vrijblijvend en gratis – een webinar gegeven door lerarenopleiders en ontdek de verschillende rollen van de leraar, didactische technieken … De informatie hiervoor krijg je van het Departement Onderwijs en Vorming na 1 mei. 

Neem deel – 16 mei 2024
Onze schoolpoorten staan open voor Open Scholendag! We ontvangen je graag (terug) op de speelplaats en in de klas. En in de leraarskamer, uiteraard.
Je krijgt een observatiewijzer, een reflectiewijzer, een vragenkaartje … die je heel gericht door Open Scholendag loodsen.

Verzamel extra informatie – 21 mei 2024
Je ontvangt van het Departement Onderwijs en Vorming alle praktische informatie – over lerarenopleidingen, anciënniteit, bekwaamheidsbewijzen, vacatures, … – die je nodig hebt om de switch naar het onderwijs te maken. Zo weet je precies wat je mag verwachten en welke stappen je nog moet zetten.

Kom eens proeven. Laat je prikkelen en waag de sprong naar het onderwijs.

Locatie

Campus Keerbergen
Tremelobaan 4
3140 Keerbergen

Inschrijven

Schrijf je via de onderstaande knop in voor de Open Scholendag in onze school.

Arrow-up