Digitale infodag

Op zaterdag 6 maart 2021 organiseren we een digitaal alternatief voor onze jaarlijkse infodag. Je krijgt de kans om zowel in de voor- als de namiddag infosessies te volgen waarbij je met al je vragen terecht kan bij onze leerkrachten.

Ontdek hieronder het volledige programma van de digitale infodag.

Infosessies

Op de digitale infodag heb je de mogelijkheid om één of meerdere infosessies bij te wonen. Om een sessie van een bepaald thema te kunnen volgen, klik je op het geprogrammeerde startuur op de knop naast de desbetreffende infosessie.

Deze infosessies worden georganiseerd via het digitaal platform van Microsoft Teams. Als deelnemer hoef je niets te installeren. Indien gewenst, kan je deelnemen met microfoon en camera.

Een infosessie duurt telkens 30 minuten.

Welkom@Smiks

De directie heet je van harte welkom en geeft een woordje uitleg over de algemene werking van de school.

Eerste leerjaar A

Leerkrachten van het eerste leerjaar A vertellen over de manier van werken, de lessentabellen en het keuzepakket in de A-stroom.

Eerste leerjaar B

Leerkrachten staan klaar om een woordje uitleg te geven over de aanpak in de B-stroom, de lessentabellen en de lesuren FLEX.

Traject CoMeTa

CoMeTa is een uniek traject dat je alleen in Smiks kan volgen. Maar wat is CoMeTa eigenlijk? Onze leerkrachten leggen het jou graag uit!

Traject Latijn

Kiezen voor het traject Latijn is kiezen voor een uitstekende basis om je weg te vinden in om het even welke richting. Onze leerkrachten Latijn leggen het je graag uit.

Traject STEM

Met een interesse in wetenschap, wiskunde en techniek ben je van harte welkom in het traject STEM. Onze STEM-leerkrachten nemen je graag mee tot in de klas!

Digitaal aanmelden

Sinds vorig jaar werken we met een digitale aanmelding. Welke stappen moet je ondernemen om je zoon of dochter in te schrijven? We leggen het je graag uit.

Helpdesk

Heb je een vraag over ons studieaanbod, de werking van de school, de schoolboeken …? Op de dag van onze digitale infodag kan je bij onze verschillende leerkrachten terecht die via een chatbox antwoorden op allerhande vragen.

Om de chatbox te openen, klik je rechts op de rode tekstballon. Een leerkracht staat je meteen te woord!

Onze school is op de dag van de digitale infodag ook telefonisch bereikbaar.

015 51 10 35
openingsuren chatbox

van 09.30 tot 16.30 uur

Individuele gesprekken

Op de digitale infodag bieden we je ook de kans om in gesprek te gaan met een coördinator of zorgcoach.

Het reserveren van een persoonlijk gesprek kan pas 7 dagen voor de start van de digitale infodag. Een persoonlijk gesprek duurt 15 minuten.

Na het reserveren van een tijdslot, ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de link in de e-mail om deel te nemen aan het gesprek.

Zorgteam

Iedere leerling heeft zijn sterktes en zwaktes, ieder kind is anders.
Onze leerlingbegeleiders beantwoorden graag jouw specifieke vragen hierover in een persoonlijk gesprek.

Kiezen voor de tweede of derde graad

Kies je volgend schooljaar voor een studierichting in de tweede of derde graad? Onze coördinatoren geven graag een antwoord op al jouw vragen.

Arrow-up