CAMPUS
KEERBERGEN

Tremelobaan 4
3140 Keerbergen
015 51 10 35

smiks

CAMPUS
SCHRIEK

Leuvensebaan 25
2223 Schriek
015 23 46 54

Infomomenten

Infoavond

Het Sint-Michielsinstituut biedt de ouders en de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar op zijn infoavond elk een apart, aangepast programma aan.

De leerlingen kunnen die avond ‘proeven’ van enkele specifieke vakken zoals Latijn, Frans, natuurwetenschappen, wiskunde, CoMeTa (wetenschappen, techniek) of economie. Intussen krijgen de ouders een uiteenzetting over de structuur van het secundair onderwijs, het keuzeproces en de talentontwikkeling van hun kind. Daarna worden de ouders rondgeleid door de school in kleine groepen en hebben ze de mogelijkheid extra vragen te stellen.

Om praktische redenen is inschrijven noodzakelijk.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar
Praktisch

dinsdag 12 maart 2019

Sint-Michielsinstituut
Tremelobaan 4
3140 Keerbergen

Om 19 uur.

Infodag

Kom onze school ontdekken en ondervind zelf hoe wij het verschil maken! Onze leerlingen gidsen je met veel plezier langs lokalen die onze studiereizen, projecten, naschoolse activiteiten, olympiades, sportevenementen en ‘het leven na SMIKS’ voorstellen. Uiteraard kan je op die dag ook met al je vragen in verband met studiebegeleiding en studierichtingen terecht bij onze directie, de mentoren en de vakleerkrachten.

Ben je eerder iemand die liever de handen uit de mouwen steekt en kiest voor een beroepsopleiding, dan is onze campus in Schriek een aanrader! Onze leerlingen stellen trots de vernieuwde praktijklokalen voor Verzorging voor in campus Schriek en ze laten je zien wat de richting concreet inhoudt. Voor informatie over de richting Verkoop kan je in campus Keerbergen terecht. Vanaf volgend schooljaar zal de richting Verkoop ook volledig in Keerbergen worden georganiseerd, samen met de andere handelsrichtingen. Op die manier creëren wij voor de richting Verkoop ruimere mogelijkheden.

Tijdens deze infodag heeft u ook de mogelijkheid om uw zoon of dochter in te schrijven in campus Keerbergen.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar
Praktisch

zaterdag 4 mei 2019

Campus Keerbergen
Campus Schriek

Van 11 tot 17 uur.