In de kijker

Leer programmeren met CodeFever

Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om ‘de binnenkant’ van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Dat is niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later. Leren programmeren is dé basisvaardigheid van de toekomst. Het wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd.

Per level van 10 lessen leren we je de basisconcepten van programmeren en krijg je zo de ’21st century skills’ mee! Hoe meer levels je volgt, des te slimmere programmeur je uiteraard wordt!

De serie van 10 lessen start op zaterdag 27 februari 2021. De lessen vinden plaats in de computerlokalen van onze school.

Gespecialiseerde leerkrachten (ICT-leerkrachten of programmeurs) leren je al spelenderwijs, op een leuke en coole manier, de spannende wereld van programmeren ontdekken. Je kan ook altijd thuis verder oefenen op het online leerplatform met leuke digitale spelletjes.

Inschrijven voor deze lessenreeks kan via www.codefever.be. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Vroegboekkorting

Wie inschrijft en betaalt ten laatste op 17 januari 2021 ontvangt op de eerste lesdag gratis de coole limited edition CodeFever-rugzak (zie voorwaarden op de website).

Arrow-up