Kerstverkoop 2023

Vier de feestdagen met ons en maak een keuze uit onze kerstcadeaus, terwijl je tegelijkertijd meehelpt aan de vergroening van onze speelplaats!

Onze speelplaats heeft nood aan uitbreiding en vergroening. Daarom hebben we een heerlijke manier bedacht om onze droom werkelijkheid te maken: pralines en zeep! Met elke aankoop draag je bij aan de transformatie van onze speelplaats. Onze pralines en zeepjes zijn niet alleen een traktatie voor jou (of aan wie je ze geeft), maar ook een stap richting een fijnere en groenere speelplaats. Dus, waar wacht je nog op?

https://crowdselling.eu/smiks

Opbrengst
De opbrengst van deze actie gaat integraal naar de vernieuwing en vergroening van onze speelplaats.

Jouw bestelling
Om ervoor te zorgen dat jouw bestelling correct wordt geregistreerd en voorbereid, vragen wij om bij uw bestelling alle gegevens zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Voor bijkomende vragen kan je steeds contact opnemen via info@smiks.be.

Afhalen van de bestelling
De levering van jouw bestelde artikels is voorzien voor de laatste schoolweek van december. Je kan jouw bestelling elke lesdag vanaf 18 december ophalen, telkens tussen 9 en 16 uur. Op vrijdag 22 december (OLL) kan je enkel in de voormiddag terecht (8 – 12 uur).

Arrow-up